Päivä 46 – Tillimuhennetut (uudet) perunat ja graavilohi

Tunnustus heti näin alkuun: tilli ei missään vaiheessa ole ollut mun suosikkiyrttejäni.  Sen maku ei vaan ole miellyttänyt.
Toteamus tämän kokattuani: tillimuhennetut potut ovat aivan käsittämättömän hyviä!

Graavilohta oli vielä hieman jäljellä, joten ajattelin käydä läpi näitä graavilohireseptejä. Tällä kertaa uudemmasta Safkaa-kirjasta. Ja kuten taisin noisa aiemmissa todeta: kun kala on valmiina, lisukkeet on nopea valmistaa. Niin tämäkin. Perunat kypsyvät palasteltuna maidon ja kerman sekoituksessa todella nopeasti. Itse käytin uusia perunoita, koska ne maistuvat näin keväällä erityisen hyviltä.

Ja jotain siinä on: kerma, tilli ja perunat toimivat ennakkoluuloistani huolimatta erittäin hyvin yhdessä. Söin kaiken ja otin vielä lisääkin. Ja teen tätä toistekin.

tillimuhennetut perunat seuranaan pippurinen graavilohi

tillimuhennetut perunat seuranaan pippurinen graavilohi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *