Juoksuhaaste päivitetty, puoli vuotta maratoniin!

No, nyt se on sitten varmaa: mä ilmoittauduin maratonille, elämäni ensimmäiselle. Tähän asti olen ollut varma, etten ole ollut henkisesti valmis. Ai mistä sen tietää? No, pari kertaa, kun olen tullut puolimaratonille maaliin, mun eka fiilis on ollut “aattele, jos nyt tajuaisi, että on vasta puolivälissä”. Kahdella viime kerralla sitä ei ole enää tullut. Siksi uskalsin ilmoittautua.
19.10.2014 juostaan Amsterdamin maraton, siihen on nyt puoli vuotta (ja varmaan 1000 harjoituskilometriä edessä). Meitä on lähdössä jonkun verran kavereita, sukulaisia, adidasheimolaisia ja varmaan haalitaan mukaan muitakin. Ilmoittautumiselle on vielä hyvin aikaa, mutta ei sitä halunnut riskeerata, kun raja on 16000 juoksijaa ja 10000 meni rikki viime kuussa.

Jep, jännittää pirusti. Monikin asia. Selviänkö mä tosta matkasta? Jos selviän, uskaltaako tavoitella jotain aikaa? Kuka mua yllyttää? Ja voiko tää olla niin siistiä, mitä jengi sanoo sen olevan. Etukäteen kiitän niitä ihmisiä, jotka ovat saaneet mut juoksemaan. Pakko kiittää etukäteen, koska jos toi juoksu on ihan kaameeta, mä syytän niitä ihmisiä. Että jätetään nyt ne nimet mainitsematta…

Edessä 182 päivää, ilmoittautumisen jälkeen juostu 36km

20140419-214954.jpg
Kuva tän päivän lenkiltä, aurinko ei tossa vaiheessa häirinnyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *