Safkaa ja Vinkkua – pehmeät kannet, kovaa asiaa

No niin, nyt se on viraalisempaa (pun intended), Safkaa ja Vinkkua -opas alkaa hivuttaa itseään pois painotalon hämäristä ja postitukset alkavat tällä viikolla. Mukana oli oikeita viiniammattilaisia, kuten Arto ja Niki. Hanna ja minä oltiin uteliaita maallikkoja, jotka välillä saivat estellä noita työkseen maistelevia liian ammattimaisista termeistä ja kaltaiselleni siviilille käsittämättömistä määrittelyistä. Voin kertoa, että välillä olin ilman lasillistakaan aivan pihalla. Mutta viinin kieli on hieno kieli ja tässä sitä on sopivasti avattu. Ja mikä tärkeintä: kirjassa kerrotaan, mitä viiniä ansaitsee avokadopasta tai millä nostetaan karitsaloota sopiville ulottuvuuksille. Samoin kuin lukuisat muut Safkaa-kirjojen suosikit.

Kaupallinen lause on tämä: Kirja maksaa alle kympin, nopeimmat hankkivat sen täältä ja saavat sen painotuoreena kotiinsa ilman lisämaksua. Hitaammat saavat jäädä odottelemaan seuraavaa painosta.

tältä se näyttää

tältä se näyttää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *