Päivä 52 – Elinan herkkukakku

Aiemmin synttärikakkua leipoessani muistin mainita, että kakkujen teko ei ole mun juttuni (syöminen on), mutta aion yrittää. En ole kuivakakkua varmaan leiponut sitten koulun köksäntuntien, joten tää lupaa hyvää. Varsinkin, kun kakun sekoitusta tehdään kolmessa kulhossa. Hannan äidin, Elinan herkkukakku on mitä mainioin makea tarjottava. Valmisteluineen aikaa meni n 1,5h, eli ei kannata alkaa valmistaa ovikellon soidessa. Vuokana mulla oli ihan tavallinen pyöreä vuoka, mutta visuaalisuuden parantamiseksi kannattaa harkita esim jotain kuvioita jättävä vuoka. Maku on hienon sitruunainen, mutta jälkimaku antaa kielen päällä pistelevän pippurin ja inkiväärin maun. Oikein hyvä. 20140424-170418.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *