Päivä 54 – Vihannespasta, pasta verduro

Mä yllätän itseni näillä kasvisruoilla kerta toisensa jälkeen. En nimittäin juurikaan ole kasvissafkoja tehnyt, mutta tein taas. Ensimmäisen Safkaa-kirjan resepteistä löytyi tämä mainio pasta. Kevät alkaa olla sen verran pitkällä, että alkaa saada jo kohtuullisia vihanneksia. On siis helppo kokeilla, kun se edellinenkin oli niin hyvä kokemus.

Kokkailuun saa varata hetken, paprikaa ja munakoisoa freesataan hetken, sitten vielä kesäkurpitsaa ennen muiden ainesten lisäämistä. Sitten menee vielä puolisen tuntia kypsentelyyn. Mutta siinä välissä entii mainiosti kypsentää pastat (ei siis ihan koko puolta tuntia, mutta siinä vaiheessa, kun paistinpannusta ottaa kannen pois (mulla on sellainen korkeareunainen pannu, se auttaa), on oikea hetki laittaa pastavesi kiehumaan. Mun antipatia fusillien kanssa jatkui, joten käytin sitten tollaisia tuubeja.

Teknisestihän tää ei sitten kuitenkaan ole kasvisruoka, koska päälle tulee kunnon möhkäle vuohenjuustoa.

Ja voi että, kun tästä tuli hyvää!

vuohenjuustolla pidetään kalorimäärä mukana

vuohenjuustolla pidetään kalorimäärä mukana

nyt pääsikin jo ulos räpsimään

nyt pääsikin jo ulos räpsimään

Kieli menee solmuun, onko verduro oikein taivutettu? Mä en tiedä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *