Päivä 60 – Gazpacho

Pyöreät 60% #satapäivääsafkaa-haasteesta takana ja vastaan tulee kylmä keitto. Tätä mä vaan ihmettele, kun sitä ei edes keitetä (ja sitten jäähdytetä). Mutta gazpachoa valmistellaankin sitten urakalla. Koska en alkanut kaltata tomaatteja, käytin valmiiksi kuorittuja luomutomaatteja. Mutta pilkoin kaiken muun oikein riemulla. Loppujen lopuksi keittoa syntyikin aika paljon ja mietin, miten saisin tuon sekoitettua tasaiseksi (kirjassa sanotaan sauvasekoitin), mutta koska olin rakentanut keiton monitoimikoneen sekoittimeen (ei, en tiedä oikeaa termiä), pistin homman toimimaan ja terän pyörimään.

väärä. valinta.

Se systeemin kansi ei nimittäin ole tiivis. Se tiiviyden puuttuminen näkyy muuten valkoisessa keittiössä, joka hetken sekoituksen jälkeen muistutti vesirokkoa. Tai aivan-sama-mitä-rokkoa, mutta ymmärrät varmaan, että yli tuli. Pieni ärräpää siinä saattoi päästä, mutta onneksi tuho ei ollut valtaisaa. Ja lopulta se jopa hieman nauratti.

kenwood saa kyytiä

kenwood saa kyytiä

vesirokkokeittiö

vesirokkokeittiö

Sitten keksin, että blenderissä tämä meneekin hyvin. Ja presto:

asiat voi myös tehdä suoraan oikein.

asiat voi myös tehdä suoraan oikein.

olin oikeassa.

Onnistuneen sekoituksen jälkeen keitto kaappiin viilentymään. ennen tarjoilua testataan suola ja keitto voidaan nauttia esim avokadotahnan kanssa.

kaunistaako keitto, jos sen nauttii kylmänä?

kaunistaako keitto, jos sen nauttii kylmänä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *