Elixian #indoor running ja #boost -tunnit testattu

Kävin kokeilemassa Elixian ja adidaksen yhdessä laatiman juoksutreenitunnin. Tai oikeastaan tunnit, sillä treeni koostuu kahdesta eri tunnista: adidas Indoor Running on Elixia Salmisaaressa pidettävä 30 minuutin intervallitunti juoksumatolla. Tuntuu varmaan hassulta ajatukselta juosta matolla, kun ulkonakin on mainiot juoksukelit, mutta ajatus tunnin järjestämisestä yhdessä eritasoisille juoksijoile toimii hyvin. Sali on sopivan pimeä ja vaikka 16 matosta 14 olikin varattu, tila ei tuntunut mitenkään täydeltä ja omaan juoksuun sai keskityttyä mainiosti. Indoor Running treenissä juostiin lämmittelyn jälkeen 6 kolmen minuutin intervallijaksoa, joiden välissä oli 90sek palautusaika. Loppuvaiheessa pitikin olla väsynyt, ainakin minä olin. adidas Boost on puolen tunnin voimaharjoittelunti juoksijoille. Siinä keskitytään kehon painolla treenaamaan juoksijan lihaksistoa. Siis hyppyjä, räjähtävää voimaa, keskivartaloa ja sen hallintaa. Erittäin hyvää treeniä jokaiselle juoksusta kiinnostuneelle. Huomasin, että itselläni toinen jalka on huomattavasti heikompi ja tämän kaltainen treeni tulee todella tarpeeseen. Myös syke pääsi nousemaan, sillä treeni kohdistuu isoihin lihaksiin ja on sopivan intensiivistä. Tunnin vetäjänä oli Viivi, joka oli hyvä ja innostava vetäjä, joka omalla esimerkillään ei päästänyt ketään löysäilemään. Kaiken kaikkiaan eritttäin hyvä ja suositeltava kokonaisuus ja menen varmasti uudestaan. Näitä tunteja on tarjolla ainakin kesäkuun loppuun.

Maratoniin 162 päivää, ilmoittautumisen jälkeen juostu 96km

tää on nyt tällainen dark room tällä kertaa...

tää on nyt tällainen dark room tällä kertaa…

Tämä ei ole mainos tai yhteistyön tulosta. Maksan vapaaehtoisesti Elixian jäsenyydestä ja kävin omasta halustani testaamassa tunnit. Mielipiteeni ja kokemukset ovat omiani, eikä minua ole kehotettu kirjoittamaan asiasta kehuvaa lausuntoa. Teen sen silti, koska tämä oli mielestäni hyvä juttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *