Päivä 73 – Taleggio-juustoa, ilmakuivattua kinkkua ja meloni-minttusalaattia

Onkohan maailmassa paljon parempia yhdistelmiä kuin makean ja suolaisen liitto? No tänään ei ollut, kun kokkasin itselleni uutta tuttavuutta, Taleggio-juustoa yhdessä ilmakuivatun kinkun ja meloni-minttusalaatin kanssa. Taleggio ei vaan ole aiemmin tullut vastaan, mutta helposti sitä kaupasta löysin. Uudempi Safkaa2-kirja hehkuttaa ruoan olevan täydellinen hellepäivän lounas, enkä oikeastaan epäile sitä. Paitsi suolaisuutensa vuoksi omaa oluthammastani alkoi kolottaa julmetusti. Tätä ei yleensä työpaikoilla katsota hyvällä silmällä, joten ollaanpa varovaisia siellä lounaspöytien ääressä.

Tämä on muuten suhteellisen nopea ruoka valmistaa, pientä pilkkomista ja rullailua on luvassa, mutta muuten tässä ei kovin montaa minuuttia mene.

Siinä on italian herkut nätisti melonin kaverina

Siinä on italian herkut nätisti melonin kaverina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *