Päivä 80 – tiikerirapu-inkivääripasta

Taas yksi näitä mahtavia pastoja! Ravut ovat allergian takia yleensä vähäisemmällä laitolla, mutta kun sain vieraakseni Janin, eli Leikkivän Liikemiehen, piti ottaa mahdollisuus tehdä tätä ensimmäisestä Safkaa-kirjasta löytyvää oivaa pastaa.

Tiikerirapu-inkivääripasta on sinänsä suhteellisen nopeaa valmistaa, mutta siinä on (jälleen kerran) pari välivaihetta, joiden kanssa riittää väkerrettävää. Paistinpannujakin tarvitaan kaksin kappalein…

Mutta pari vinkkiä:
-älä edes kuvittele tekeväsi tätä katkaravuista. Se ei vaan toimi. Tiikerirapuja tai jättikatkiksia saa monien kauppojen palvelutiskistä (pakaste).
-chili tuo tähän potkua, mutta myös inkivääri. Chili muhii kastikkeessa hyvin, mutta päälle levitettävän inkiväärin kanssa kannattaa olla varovainen, ettei oma makukynnys ylity.

Siinä pastaa syödessä ehdittiin hieman jutella ja täytyy sanoa, että kaverin tausta ja työ ovat joko epätodennäköiset tai sitten vaan erikoiset, mutta  mielienkiintoiset. Jani nimittäin on tekniikan lisensiaatti, joka totesi, että hänen osaamisensa on jossain muualla kuin tutkimuksessa. Ja mitä tekniikan ihmisille usein tämän jälkeen tapahtuu? No joko projektijohtoon tai myyntiin, niin tässäkin tapauksessa. tarkkasilmäisenä hän huomasi, että näillä aloilla on aika paljon kehitettävää ja teatteriharrastuksen tuoman kokemuksen myötä syntyi työelämän kehittäjä, leikkivä liikemies. Kaikenlaista sitä ihmiset tekevät, mutta onneksi tässä on enemmän tolkkua kuin monissa jutuissa. Kannattaa tutustua kaverin funtsintoihin tuolla blogissaan.

jumalattoman hyvä pasta saa inkivääritikuista vielä lisää potkua!

jumalattoman hyvä pasta saa inkivääritikuista vielä lisää potkua!

One thought on “Päivä 80 – tiikerirapu-inkivääripasta

  1. Pingback: Tiikerirapuja ja työelämän ongelmia | Leikkivä LiikemiesLeikkivä Liikemies

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *