Päivä 93 – Pinaattiletut

Pinaattiletut, kouluruokalasta tuttu toisten inhokki, mutta tällä kertaa yksi mun suosikeistani. Ekasta Safkaa-kirjasta löytyvä resepti on varsin yksinkertainen ja pienestä taikinan turpoamiseen vaadittavasta odottelusta huolimatta varsin nopea valmistaa.

Mä aloitin ryöppäämällä pinaatit, sitten vaan vesi pois niistä ja pienennys veitsellä. Sitten kananmuna ja maito sekaisin ja jauhot sinne sekaan. Jauhot kannattaa siivilöidä, niin ei tule paakkuja. Mukaan pinaatti ja mausteet. Lopuksi vedin tuon kaiken tehosekoittimen läpi. Se oli oikeastaan aika hyvä veto. Paistamiseen kukin voi käyttää oman aikansa. Ekoista letuista tuli aika paksuja, mutta sitten alkoikin sujua.

Reseptin vinkki sanoi, että parmesanin kanssa toimii. En väitä vastaan.

maistuvat pinaattiletut voi kruunata parmesanilla.

maistuvat pinaattiletut voi kruunata parmesanilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *