Sitruunapasta ja paluu hellan ääreen

Syksy ja alkutalvi hujahti ohi ja mitä kaikkea mä oon ehtinyt tehdä? Mitä en? Katsotaan, jos osa kokemuksista päätyy tännekin asti, kun tämä blogihiljaisuus on nyt taas ohi.

Palasin myös keittohommiin kokeilemaan uusia reseptejä, joten pääsen niitä jakamaan.

Tänään juoksulenkin jälkeen lounaaksi tuli Hannan uusi pasta-ajatus: Sitruunapasta.

Mahtava homma on, että tämä yksinkertainen pasta valmistuu todella nopeasti. Taisi tulla noin vartissa valmiiksi.

hapokas sitruunapasta saa suun hymyyn

hapokas sitruunapasta saa suun hymyyn

Kokemuksia:
– Mahtava sitruunainen maku tarjoaa hyviä happoja. Ruoka kaipaa suolaisen kaverin, ainakin omasta ja lounasseuran mielestä maku parani, kun mukaan laittoi serranokinkkua. Hanna ohjeistaakin, että tätä pastaa voi (ja kannattaa) tuunata omaan makuun sopivalla lisukkeella.
– Pappardelle-pasta oli tähän ruokaa liian leveää. En tiedä syytä, mutta näin vain oli. Omasta mielestäni maku toimii paremmin esim tagliatellen (jos olet Rooman alueen kävijä, mieti tagliatellen sijaan fettucinea – sama asia) tai spagetin. Mitä kapeampi pasta, sen toimivampi. Tuorepasta on hyvä valinta, mutta yhtä hyvin voit käyttää perinteisempää vaihtoehtoa.

Ja jos et pidä sitruunaisesta mausta, älä yritä muuttaa itseäsi – tämä ei sinulle maistu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *